Η γαλλική Le Monde για τη NOTOS 2021!

Το εκτενές ρεπορτάζ της L’Écho de la timbrologie (Ιούλιος-Αύγουστος 2019) για το “Championnat de France” στο Montpellier τον Ιούνιο και το Grand Prix που κέρδισε ο Louis Fanchini με το έκθεμά του “H παραγωγή και η ταχυδρομική χρήση της Μεγάλης Κεφαλής του Ερμή (1861-1886)” προκάλεσε την αλυσιδωτή αντίδραση χάρη στην οποία η NOTOS 2021 περιελήφθη στις σελίδες της Le Monde, με διπλή μάλιστα παραπομπή στον ιστότοπο της έκθεσης!
Στη δισέλιδη συνέντευξή του στο ίδιο τεύχος της L’Écho, ο Louis περιέγραψε τις πλέον ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες της Μεγάλης Κεφαλής και έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι οι επτά πλάκες των πρώτων ελληνικών γραμματοσήμων θα εκτεθούν για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού στην Αθήνα το 2021.
Το άρθρο της Le Monde, “Φιλοτελικά καλοκαιρινά αναγνώσματα”, περιλάμβανε περιλήψεις ιστοριών από τέσσερα γαλλικά φιλοτελικά περιοδικά. Για καλή μας τύχη η σχέση Montpellier – Louis Fanchini – Μεγάλη Κεφαλή – Τυπογραφικές πλάκες – NOTOS 2021 ήταν η επιλογή της Le Monde από τα καλοκαιρινά κείμενα της L’Écho. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.