Περίπατοι και Eκδρομές

Ο πρωταρχικός σκοπός της οργανωτικής ομάδας της NOTOS 2021 είναι να προσφέρει στους προσκεκλημένους και τους επισκέπτες μια συνολικά αξέχαστη εμπειρία της παραμονής τους στην Αθήνα.
Οι Περίπατοι και οι Εκδρομές σχεδιάστηκαν παρουσιάζοντας την Αθήνα και τις γύρω περιοχές με πρωτότυπο και εξατομικευμένο τρόπο για τους επισκέπτες, αποκαλύπτοντας λιγότερο εμφανείς πτυχές, αποφεύγοντας τις κοινοτυπίες των τυπικών τουριστικών προγραμμάτων.
Οι προτάσεις μας είναι ματιές εκ των έσω της Πόλης και των περιχώρων μέσω ενός εξισορροπημένου «μείγματος» ιστορίας, τέχνης, παράδοσης, εικόνων, αρωμάτων και γεύσεων.

Ο Διόνυσος, θεός του Οίνου και ιδρυτής του Θεάτρου, θα είναι ο γνώστης και ψυχαγωγός ξεναγός μας στον πρώτο Περίπατο Πόλης (Περίπατος A1), ενώ η εξειδικευμένη προσέγγιση ενός επαγγελματία φωτογράφου (Περίπατος A2) θα εστιάσει στις ετερόκλητες και συγχρόνως σαγηνευτικές πτυχές της Αθήνας.
Καθώς το φως της ημέρας αποχωρεί, ο Νυκτερινός μας Περίπατος προσφέρει διαφορετική οπτική των ανθρώπων και των νυκτερινών δραστηριοτήτων τους μιας πόλης γεμάτης σφρίγους και γοητείας (Περίπατος A3).

Οι Ημερήσιες Εκδρομές μας περιλαμβάνουν τη θρυλική πολίχνη του Μαραθώνα, το σημείο όπου δύο σπουδαίοι πολιτισμοί συγκρούστηκαν με βάση τα αντίστοιχα αξιακά τους συστήματα καθώς και σημείο εκκίνησης του Μαραθωνίου Δρόμου (Ημερήσια Εκδρομή B1). Ο ημίθεος Ηρακλής μάς οδηγεί στην Πελοπόννησο, μία από τις σημαντικότερες περιοχές της χώρας, όπου ο Ήρωας έφερε σε πέρας τους περισσότερους από τους 12 Άθλους του (Ημερήσια Εκδρομή B2).

Η Τετραήμερη Εκδρομή βόρεια της Αθήνας, μετά το πέρας της NOTOS 2021, θα εκπληρώσει τις προσδοκίες των επισκεπτών μέσω της πολύμορφης προσέγγισης της στην Ιστορική Κληρονομιά, τη Φυσική Ομορφιά και την μακροχρόνια Παράδοση όπου η πεμπτουσία της χώρας μας κατοικεί (Τετραήμερη Εκδρομή C1).

Η NOTOS 2021 είναι έτοιμη, αναμένοντας να υποδεχθεί εγκάρδια τους προσκεκλημένους και επισκέπτες της στην Αθήνα!