Χαιρετισμοί

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, έχω την τιμή να σας καλωσορίσω στον ιστότοπο της NOTOS 2021. Ενημερώνεται συνεχώς με χρήσιμες πληροφορίες και, για τη διευκόλυνσή σας, οι σελίδες του παρουσιάζονται εκτός από τα ελληνικά, σε αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, το 2015 διοργανώσαμε την πρώτη NOTOS, όταν είχαμε προσκαλέσει τις 20 Ομοσπονδίες του Ευρωπαϊκού Νότου. Η έκθεση εκείνη είχε αποσπάσει επαίνους για την πρωτοτυπία της, τις καινοτομίες της, τον λογικό της προϋπολογισμό και άλλα πολλά. Ήταν επομένως αναμενόμενο, ότι σε δύο χρόνια αποφασίσαμε να διπλασιάσουμε το στοίχημα: διπλός εκθεσιακός χώρος, διπλός αριθμός πλαισίων, διπλός αριθμός προσκεκλημένων Ομοσπονδιών. Έτσι ακριβώς έγινε και έτσι ακριβώς γεννήθηκε η NOTOS 2021. Η φιλοσοφία όμως παραμένει λίγο-πολύ ίδια: «Ο εκθέτης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και εμείς του προσφέρουμε μια έκθεση υψηλών φιλοτελικών προδιαγραφών, με πολύ χαμηλά δικαιώματα συμμετοχής».

Για εμάς, η NOTOS 2021 είναι ένα τεράστιο, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα, το οποίο μας ενθουσιάζει. Γιατί άραγε; Διότι ο χρόνος που αφιερώνεται μετουσιώνεται σε βήματα προς τον τελικό στόχο. Κάθε ένας από τα μέλη της ομάδας μας έχει ήδη κάνει και θα κάνει στο μέλλον ό,τι καλύτερο με σκοπό να προσφέρει στους φιλοτελιστές της Ευρώπης μια αξέχαστη εκδήλωση. Εδώ δεν πρόκειται απλώς για «μια ακόμα μεγάλη έκθεση». Στοχεύουμε σε μια συνολική φιλοτελική γιορτή.

Το έργο χτίζεται βήμα-βήμα. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι στον ιστότοπο της έκθεσης. Τα ευχάριστα νέα μαζί με κάποιες εντυπωσιακές εκπλήξεις θα εμφανίζονται συχνά-πυκνά. Και πάνω απ΄όλα, τακτοποιήστε έγκαιρα τα σχέδιά σας και φροντίστε να έρθετε μαζί μας!

Κώστας Χαζάπης
Επικεφαλής ΟΕ NOTOS 2021