Ο κύκλος δεκαοκτώ σεμιναρίων της ΕΦΟ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, δεδομένου ότι όλα τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν όπως είχαν αρχικώς προγραμματιστεί και ανακοινωθεί από την ΕΦΟ και το προηγούμενο τεύχος της Φιλοτέλειας, με μόλις δυο αμοιβαίες μεταθέσεις εισηγήσεων. Η συμμετοχή ήταν άκρως ικανοποιητική, αφού οι συμμετέχοντες έφθασαν σε μία συνεδρία και τον αριθμό 36.

Όλα τα σεμινάρια καταγράφηκαν ψηφιακά και, εκτός από το τμήμα των ερωτήσεων/απαντήσεων που ακολούθησε, αναρτήθηκαν στο YouTube και είναι πλέον διαθέσιμα. Οι σύνδεσμοι βρίσκονται στον ιστότοπο της ΕΦΟ, στη σελίδα Ψηφιακό Αρχείο -> Σεμινάρια. Στην ίδια σελίδα περιλαμβάνονται και οι σύνδεσμοι με τις εισηγήσεις των ομιλητών που παραπέμπουν σε αρχεία τύπου pdf.

Οφείλονται ευχαριστίες στην Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία και διαχείριση του υλικού των σεμιναρίων, στην ΕΦΕ για τη διάθεση και φιλοξενία του Webex, στους εισηγητές για την κατά γενική ομολογία εξαιρετική προετοιμασία τους και στους συμμετέχοντες που έδωσαν ζωή στα σεμινάρια, αρκετοί από τους οποίους ήταν μέλη και φίλοι από το εξωτερικό.