Αντώνης Β. Βιρβίλης (1940-) RDP (2013)
Ο Αντώνης Βιρβίλης ζει στον Πειραιά, είναι δικηγόρος, ειδικευμένος στη θαλάσσια ασφάλιση, που έχει πλέον αποσυρθεί. Όπως πολλοί από μας, είναι συλλέκτης από τα παιδικά του χρόνια και τα κύρια ενδιαφέροντά του έχουν στραφεί στο ρόλο του υγειονομείων και των λοιμοκαθαρτηρίων στην Ελλάδα. Το έκθεμά του έχει αποσπάσει εθνικό μέγα βραβείο και διεθνή χρυσά μετάλλια.
Ευθύνεται για περισσότερα από 250 δημοσιεύματα κατά τα πενήντα τελευταία χρόνια, που περιλαμβάνουν βιβλία, άρθρα, κριτικές, ευρετήρια και καταλόγους, πολλά από τα οποία έχουν μεταφρασθεί και εκδοθεί και σε άλλες γλώσσες.
Τα οργανωτικά και προωθητικά επιτεύγματά του για την προαγωγή του ελληνικού φιλοτελισμού διεθνώς και της Φιλοτελικής Φιλολογίας γενικότερα είναι μεγάλα και πάρα πολλά για να αναφερθούν λεπτομερώς. Για αυτά έχει βραβευθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Υπηρέτησε ως αντιπρόσωπος και κριτής σε FIP, FEPA και άλλες εκθέσεις και είναι διαπιστευμένος κριτής στη Φιλοτελική Φιλολογία και τον Θεματικό Φιλοτελισμό.
Υπηρέτησε δύο θητείες στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Φιλοτελικής Φιλολογίας της FIP (2008-2016). Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Φιλοτελικής Ακαδημίας (AEP), της Διεθνούς Ένωσης Φιλοτελικών Δημοσιογράφων (AIJP), της Φιλοτελικής Λέσχης Βερολίνου και της Ελληνικης Φιλοτελικής Εταιρείας. Έχει ψηφισθεί Fellow της Βασιλικής Φιλοτελικής Εταιρείας του Λονδίνου και έχει χρηματίσει ειδικός αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Το 2008 το Δ.Σ.της FEPA του απένειμε ειδικό μετάλλιο για τις μακροχρόνιες υπηρεσίες του στο προεδρείο της FEPA, το οποίο υπηρέτησε επί έντεκα χρόνια, έχοντας καθιερώσει τα Βραβεία FEPA. Το 2012 τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρείας και το 2014 με το Μετάλλιο FEPA. Το 2021 τιμήθηκε με το Μετάλλιο Ευρωπαϊκής Φιλοτελικής Αξίας της AEP και ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΦΕ.
Αλέξανδρος Γ. Αργυρόπουλος (1883-1962) RDP (1954)
O Αλέξανδρος Αργυρόπουλος γεννήθηκε στο Λονδίνο όταν ο πατέρας του υπηρετούσε ως πρέσβης στη Μ. Βρετανία και υπήρξε γεωπόνος. Δημιούργησε σημαντικές συλλογές, όχι μόνο των πρώτων ελληνικών εκδόσεων αλλά και Σάμου και ελληνικής ταχυδρομικής ιστορίας. Από το 1930 συχνά εξέθετε σε διεθνείς εκθέσεις και στη Λισαβόνα το 1953 έλαβε το Μεγάλο Βραβείο. Από τότε ευκαιριακά υπηρέτησε ως διεθνής κριτής.
Υπήρξε μεγάλος μελετητής και δημοσίευσε πολλά άρθρα στη Φιλοτέλεια, πολλά από τα οποία μεταφράστηκαν και επανεκδόθηκαν στις ΗΠΑ. Από το 1953 υπήρξε συνεπιμελητής της Φιλοτέλειας. Το σημαντικότερο είναι ότι ότι το 1934 υπήρξε υπεύθυνος για το ελληνικό τμήμα του Kohl Briefmarken Handbuch.
Υπήρξε από τα πρώτα μέλη της Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρείας και αργότερα της Βασιλικής Φιλοτελικής Εταιρείας του Λονδίνου.