Η ανακοίνωση της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου ήλθε πάνω στην ώρα. Έναν ακριβώς χρόνο μετά τη NOTOS 2021, το δραστήριο σωματείο της Δυτικής Ελλάδας θα αποτελέσει για μεγάλο διάστημα σημείο αναφοράς του ελληνικού φιλοτελισμού, πραγματοποιώντας σειρά φιλοτελικών εκδηλώσεων, ανάμεσα στις οποίες και μεγάλη εθνική έκθεση, για να εορτάσει τα πενήντα χρόνια από την ανασύστασή του το 1972.

Η εθνική έκθεση στο Αγρίνιο προσκαλεί τους εκθέτες από όλη την Ελλάδα, έχει σκοπό να περιλάβει εκθέματα από όλες τις τάξεις και θα τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλοτελικής Ομοσπονδίας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους παλαιότερους να προετοιμάσουν νέα εκθέματα και για τους νέους να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα. Η Οργανωτική Επιτροπή απαρτίζεται από μέλη της Φ.Ε. Αγρινίου, τα οποία εργάζονται εδώ και πολύ καιρό μεθοδικά και κυρίως με πολύ πάθος και μεράκι, ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν στον τόπο τους μια υποδειγματική έκθεση και να υποδεχθούν τον προσεχή Νοέμβριο εκθέτες και επισκέπτες.

Με την ευκαιρία της έκθεσης έχουν ήδη αναληφθεί πρωτοβουλίες και έχει διαφανεί γενικότερη κινητοποίηση. Για παράδειγμα, για τις αρχές Σεπτεμβρίου, πρόκειται σύντομα να ανακοινωθεί σειρά σεμιναρίων, με σκοπό να προετοιμαστούν οι εκθέτες και να εξοικειωθούν σε θέματα κρίσεων.

Οι φιλοτελικές εκθέσεις αποτελούν πάντοτε μια μεγάλη γιορτή. Μια σπουδαία ευκαιρία να συναντηθούμε και να περάσουμε μερικές μέρες μαζί, ξεχασμένοι ανάμεσα σε τούτα κι εκείνα που μας προκαλούν ατέλειωτη ευχαρίστηση.