Λίγους μήνες μετά την ελληνική Olymphilex, το 2005 (αρ. 634), η στήλη αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη διοργάνωση μεγάλης διεθνούς έκθεσης στην Ελλάδα. Αναπαρήγαγε τότε την πρόταση του Ν. Ασημακόπουλου που είχε δημοσιευθεί στο HPSA News Bulletin και ζητούσε παγκόσμια έκθεση με την ευκαιρία της 150ετηρίδας το 2011.
Το 2007 (αρ. 643), η στήλη μας θύμιζε ότι συντάχτηκε ένας επιμελημένος προϋπολογισμός και, το 2008 (αρ. 653), ότι κατατέθηκε στα ΕΛΤΑ πλήρης σχετικός φάκελος. Τα επόμενα χρόνια, η παγκόσμια έκθεση είχε στο μεταξύ σμικρυνθεί σε ευρωπαϊκή και στο τεύχος της εορτής του 2011 (αρ. 670) η στήλη διαπίστωσε ανοικτά …πόσο μεγάλο λάθος ήταν να έχουμε επί τετραετία αναλώσει τις δυνάμεις μας σε μια υπερπροσπάθεια συνεννόησης με την εκδίδουσα Αρχή…
Στο μεταξύ ήρθε η οικονομική κρίση και, μαζί της, τα γνωστά υπερβολικά υψηλά τέλη συμμετοχής στις διεθνείς εκθέσεις. Δύο φορές το 2012 (αρ. 672, 674) η στήλη αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξουν ανατροπές, με την πρόταση να βγούμε μπροστά …προτάσσοντας τα πλεονεκτήματα της συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας… Στο κλείσιμο της περασμένης χρονιάς, αμέσως μετά τη λήξη της έκθεσης Ελλάδα-Κύπρος 2013 (αρ. 683), η στήλη ζητούσε επίμονα εκθεσιακό χώρο, διαβεβαιώνοντας ότι …η διοργάνωση μιας διεθνούς έκθεσης φαίνεται απόλυτα εφικτή…
Από εκείνα τα λόγια του Ν. Ασημακόπουλου πέρασαν δέκα χρόνια! Ευτυχώς, δεν πήγαν χαμένα. Μεσολάβησαν αρκετές εκθέσεις, στις οποίες αρκετά από τα μέλη της ομάδας προετοιμασίας συμμετείχαν ως οργανωτές, εκθέτες, επισκέπτες ή κριτές. Σήμερα, η ομάδα είναι πλέον εξαιρετικά προετοιμασμένη και βρίσκεται, επομένως, στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να υποσχεθεί μια αξέχαστη διεθνή έκθεση τον Νοέμβριο του 2015.