Φέτος τον Νοέμβριο, θα χαρούμε μια μεγάλη φιλοτελική γιορτή στο Περιστέρι, στην οποία είμαστε όλοι καλεσμένοι. Για ένα επταήμερο, μας περιμένει ένας εξαιρετικός ενιαίος χώρος 1500 τετραγωνικών και 800 εκθεσιακά πλαίσια συν βιτρίνες και προθήκες, για να εκθέσουμε τις συλλογές μας που με τόσο μεράκι έχουμε δημιουργήσει. Ένα συλλεκτικό πανόραμα, με κάθε λογής γραμματόσημα και κάρτες, παλιές εφημερίδες και περιοδικά, δίσκους γραμμοφώνου και προγράμματα σινεμά, νομίσματα και μετάλλια, τρενάκια κι αυτοκινητάκια, σπιρτόκουτα, καρφίτσες και ό,τι άλλο έγινε κατά καιρούς και στον καθένα μας ξεχωριστά το αντικείμενο του πόθου και του πάθους μας.

Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, θα υποδεχθούμε τους πολυάριθμους ξένους φίλους μας που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, για να θαυμάσουμε τα εξαιρετικά φιλοτελικά εκθέματα που θα φέρουν μαζί τους. Θα βρίσκονται κοντά μας οι αντιπρόσωποι των 21 χωρών του ευρωπαϊκού νότου, οι διεθνείς κριτές της έκθεσης, εκπρόσωποι όλης της Ευρώπης για το ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Φιλοτελικής Ομοσπονδίας (FEPA), οι πραγματογνώμονες φιλοτελισμού για την ετήσια γενική συνέλευση της Διεθνούς Ένωσής τους (AIEP), μέλη του Διεθνούς Συνδέσμου Φιλοτελικών Δημοσιογράφων (AIJP) και ο μακρύς κατάλογος φαίνεται να μην έχει τέλος!

Χωρίς υπερβολή, η NOTOS 2015 θα είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις φέτος στην Ευρώπη. Ποιος άραγε αντέχει να λείψει από αυτή τη μεγάλη γιορτή;