Τον ερχόμενο μήνα, η φιλοτελική Ευρώπη θα στρέψει το βλέμμα της στην Αθήνα, στη Διεθνή Φιλοτελική Έκθεση NOTOS 2015, από την Πέμπτη 12 μέχρι και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Φέτος, η NOTOS 2015 αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό φιλοτελικό ραντεβού, μετά την έκθεση του Μαΐου στο Λονδίνο. Θα αναπτυχθεί σε 1203 εκθεσιακά πλαίσια και θα φιλοξενήσει 126 εκθέματα Φιλοτελικής Φιλολογίας. Οι εκθέτες της προέρχονται από 36 χώρες και, το κυριότερο, πολλοί από αυτούς έχουν ήδη γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να επισκεφθούν την Ελλάδα, την Αθήνα και, ασφαλώς, την έκθεση. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Έλληνες εκθέτες, οι εθνικοί αντιπρόσωποι των προσκεκλημένων χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου, οι Έλληνες και ξένοι κριτές, οι σύνεδροι της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Ένωσης Φιλοτελικών Πραγματογνωμόνων (AIEP), οι εκπρόσωποι των Εθνικών Ομοσπονδιών στο ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Φιλοτελικής Ομοσπονδίας (FEPA), καθώς και εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Φιλοτελικής Ομοσπονδίας (FIP), της Διεθνούς Ένωσης Φιλοτελικών Δημοσιογράφων (AIJP), της Ευρωπαϊκής Φιλοτελικής Ακαδημίας (AEP), άλλων Ευρωπαϊκών Φιλοτελικών Ακαδημιών, μέλη ελληνικών και ξένων φιλοτελικών σωματείων και πλήθος πολλών και καλών φίλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λίγες μόλις ημέρες πριν την τελετή των εγκαινίων, η Οργανωτική Επιτροπή έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Βρίσκεται δε στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους επισκέπτες της μια NOTOS 2015 μεγαλύτερη και αρτιότερη, από εκείνη που υποσχέθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο Λουγκάνο, όταν παρουσίασε επισήμως για πρώτη φορά τα σχέδιά της.