Έξι μήνες νωρίτερα, η στήλη είχε αναφερθεί στις δραστηριότητες της Ελληνικής Φιλοτελικής Ομοσπονδίας με αφορμή τη δημιουργία του ιστότοπου, τη συγκέντρωση των πρώτων ψηφιακών εκθεμάτων, την πρόθεση για επικαιροποίηση του κανονισμού εθνικών εκθέσεων, τη συμμετοχή της ΕΦΟ στα κοινωνικά δίκτυα κτλ. Από τότε, ο εν λόγω κανονισμός ολοκληρώθηκε και αναρτήθηκε, μαζί με τα προαπαιτούμενα για τους υποψήφιους δόκιμους κριτές και τους εθνικούς αντιπροσώπους και μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για την συγκρότηση φιλοτελικού ιστορικού αρχείου. Στο ίδιο διάστημα, αυξήθηκαν τα ψηφιακά εκθέματα, αναρτήθηκε το πρώτο φιλοτελικό βιβλίο και συνεχίστηκε η ενημέρωση από την πρώτη σελίδα του ιστότοπου της ΕΦΟ με ειδήσεις προερχόμενες από τα σωματεία ή από άλλες πηγές.

Παράλληλα και για πρώτη φορά στη μακρά ιστορία της, για τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, η ΕΦΟ έχει προγραμματίσει σειρά δεκαοκτώ σεμιναρίων, με αντικείμενο τις εκθέσεις, τα εκθέματα, τις κρίσεις κτλ. Σχετικές λεπτομέρειες αναφέρονται στη σελ. 246 του παρόντος. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους και είναι επίκαιρα εν όψει του μεγάλου φιλοτελικού γεγονότος της χρονιάς, της εθνικής έκθεσης στο Αγρίνιο υπό την αιγίδα της ΕΦΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο.

Η ΕΦΟ χρειάζεται τη συνεργασία όλων των σωματείων μελών της και κατ’ επέκταση τη συνεργασία του καθενός από μας ξεχωριστά. Είναι αυτονόητο ότι από μια δραστήρια και ισχυρή Ομοσπονδία, όλοι θα βγούμε κερδισμένοι.