Περιοδικό «Φιλοτέλεια»

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Αγαπητά μας μέλη, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας τιμάτε με τη συνδρομή σας και στηρίζετε το έργο της Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρείας.

Η χρονιά αυτή, το 2023, σηματοδοτεί μία σημαντική για την Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία επέτειο, τη συμπλήρωση 100 ετών συνεχούς έκδοσης του περιοδικού «Φιλοτέλεια».

Η «Φιλοτέλεια» είναι το 8ο αρχαιότερο (ζωντανό) φιλοτελικό περιοδικό στον κόσμο, με διεθνή καταξίωση, όπως αυτή εκφράζεται από τις βραβεύσεις της σε Διεθνείς Φιλοτελικές Εκθέσεις.

Η καταξίωσή της δεν αποτελεί αιτία εφησυχασμού, αλλά κινητήρια δύναμη για την περαιτέρω βελτίωσή της.

Η «Φιλοτέλεια» έχει ήδη ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, με εμπλουτισμό της αρθρογραφίας της, σταθερή στον πάγια αμετακίνητο στόχο της, αυτόν της ποιοτικής ενημέρωσης και παραγωγής φιλοτελικής γνώσης.

Σε αυτή την προσπάθεια η «Φιλοτέλεια» χρειάζεται τη συνδρομή των αναγνωστών της και των μελών της Ε.Φ.Ε. για να μπορέσει να προσεγγίσει και ευρύτερα ακροατήρια που σήμερα αποτελεί κοινό στόχο του Φιλοτελισμού διεθνώς.

Στα πλαίσια μιας διευρυμένης εξωστρέφειας οι απόψεις, γνώμη και γνώση όλων, μας είναι απαραίτητη για να γιορτάσουμε την Εκατονταετία έκδοσης του περιοδικού «Φιλοτέλεια» με τον ουσιαστικότερο τρόπο, αυτόν της συνέχισης της παράδοσης με διαρκώς καλύτερο περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό και στην προσπάθειά μας να γίνουμε καλύτεροι θα θέλαμε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί.

Η γνώμη και οι παρατηρήσεις σας μας είναι πολύτιμες.

****************

Εναλλακτική συνδρομή της Φιλοτέλειας: Ηλεκτρονική έκδοση (αρχείο pdf)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, από το 2023 και σε όσα μέλη το επιθυμούν ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας, η «Φιλοτέλεια» διατίθεται εναλλακτικά σε ηλεκτρονική (pdf) έκδοση. Η έκδοση αυτή, εξ ολοκλήρου έγχρωμη, με εικόνες υψηλής ανάλυσης για τη δυνατότητα μεγέθυνσης και την πρόσθετη δυνατότητα άμεσου εντοπισμού λέξης ή φράσης, είναι διαθέσιμη ως ετήσια συνδρομή στα 30,00€. Για την περαιτέρω διευκόλυνση των συνδρομητών, στο τέλος κάθε έτους, ο συνδρομητής της ηλεκτρονικής έκδοσης θα λαμβάνει τον ετήσιο τόμο της “Φιλοτέλειας” σε ενιαίο αρχείο pdf.

****************

Ερωτηματολόγιο

Σας καλούμε να στείλετε τις απαντήσεις σας έως 28 Φεβρουαρίου 2023 μέσω της ιστοσελίδας https://hps.gr/index.php/q2022-1, είτε με το παρόν έντυπο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση hps@hps.gr ή με το ταχυδρομείο: Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία, Ακαδημίας 57, 106-79 Αθήνα.

Τα μέλη που θα συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο θα λάβουν δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση (αρχείο pdf) των τόμων της «Φιλοτέλειας» 2021 και 2022.

Με τις πιο θερμές ευχές μας για τον καινούργιο χρόνο!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρείας